tag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post1552346486693085355..comments2023-05-05T09:23:04.989+02:00Comments on TEJ- ÉS TOJÁSALLERGIA: Pudingporos keksz - KIHAGYHATATLANSüli Mónikahttp://www.blogger.com/profile/11685309812850657846noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-83809648246993510432015-08-31T11:49:21.349+02:002015-08-31T11:49:21.349+02:00thank you
سعودي اوتو<br />thank you <br /><br /> <a href="www.saudiauto.com.sa" rel="nofollow"> سعودي اوتو </a><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10784556776889859603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-54056737966407259592014-11-17T08:10:39.310+01:002014-11-17T08:10:39.310+01:00Szerintem lezárt dobozban max. 1 hét.Szerintem lezárt dobozban max. 1 hét.Süli Mónikahttps://www.blogger.com/profile/11685309812850657846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-66539437127323704542014-11-17T08:09:39.561+01:002014-11-17T08:09:39.561+01:00Én is örülök!!! :)Én is örülök!!! :)Süli Mónikahttps://www.blogger.com/profile/11685309812850657846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-73358183363544458172014-11-16T22:31:17.648+01:002014-11-16T22:31:17.648+01:00NAGYON JÓ AZ OLDAL!! Meddig tartható el?
NAGYON JÓ AZ OLDAL!! Meddig tartható el?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-68930629384947306942014-11-16T22:17:11.934+01:002014-11-16T22:17:11.934+01:00Sütipecséttel készítettük, nagyon finom és szép le...Sütipecséttel készítettük, nagyon finom és szép lett. Köszönjük a receptet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-6069122406400051372014-11-12T14:56:10.462+01:002014-11-12T14:56:10.462+01:00Szia!
Szerintem igen, de u.o. érzékeny mint a linz...Szia!<br />Szerintem igen, de u.o. érzékeny mint a linzertészta. A tészta legyen hideg, a felület bőven lisztes. Illetve én azt javaslom még, hogy vastagra nyújtsd ki a tésztát, különben pillanatok alatt megpirul és ki is szárad. Nem kell, hogy színt kapjon a süti, ha kezd pirulni akkor már ki is száradt (nagyon fontos a sütési idő betartása).Süli Mónikahttps://www.blogger.com/profile/11685309812850657846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-37278987198275369582014-11-12T14:28:04.903+01:002014-11-12T14:28:04.903+01:00Szia Mónika!
Ezt a süti alapanyagot lehet nyújtani...Szia Mónika!<br />Ezt a süti alapanyagot lehet nyújtani, szaggatni?<br />Jó kis karácsonyi süti lehetne... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-71997090842432253382014-09-04T11:36:30.952+02:002014-09-04T11:36:30.952+02:00Szia Évi!
Szerintem bármilyen ízesítésű pudingporr...Szia Évi!<br />Szerintem bármilyen ízesítésű pudingporral készíthető, csak tej és tojásmentes legyen. :)Süli Mónikahttps://www.blogger.com/profile/11685309812850657846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302192587048540197.post-18323844868529336702014-09-04T11:28:46.252+02:002014-09-04T11:28:46.252+02:00Nagyon mutatós keksz és finom lehet! Mi van ha nem...Nagyon mutatós keksz és finom lehet! Mi van ha nem pont ezzel a pudinggal készítem? Citromos vagy akár kókuszos is finom lehet!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com