Pudingporos keksz
Hozzávalók:
25 dkg liszt
2 csomag kislányfejes vaníliás pudingpor
10 dkg porcukor
25 dkg puha vaj (Liga)
A hozzávalókat összegyúrtam, majd rögtön utána diónyi gombócokat gyúrtam belőle (25 db).
Zsírpapírral bélelt tepsire tettem őket és villával megnyomtam a tetejüket. Így formáztam és díszítettem is egyben.
A tetejükre pár étcsoki drazsét nyomtam.
200 fokos sütőben 10 percig sütöttem.
Az idő nagyon fontos!!! Nem szabad, hogy színe legyen, mert akkor már túlsült.
Magam is meglepődtem, hogy milyen finom, és nagyon laktató. :) Tomi ezt vitte az iskolába uzsonnára.
Ma délután elkészült a második sütés is. Szerintem egy darabig ez lesz a sláger. :) Legközelebb teszek bele citromhéjat is.
Forrás: Nassolda