2012. november 21., szerda

3. jótékonysági gyűjtés

Sziasztok!

Még 4 napig (vasárnap éjfélig) lehet jelentkezni ahhoz a kezdeményezéshez, mellyel a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány Szolgálatot támogatjuk.

Az alapítvány működésének egy részét az állam finanszírozza, a maradék 20 millió Ft-ot nekünk kell adományokból összegyűjtenünk
Pár hete kaptuk a hírt, hogy idén még 10 millió Ft elvonásra számíthatunk. 
Ezért nagyon megörültem mikor a legutóbbi gyűjtésben résztvevők jelentkeztek, hogy szervezzük meg a 3. jótékonysági gyűjtést, karácsony előtt.
Nem is volt kérdéses, hogy elfogadjuk a segítséget. :)


Az alapítvány 20 éve kezdte meg a munkáját, azzal a céllal, hogy a koraszülött babák első óráiban a megfelelő ellátást biztosítva, életben maradjanak, és később minőségi életet tudjanak élni.
Mit jelent a minőségi élet?
Az esetleges szervi károsodásokat (agyvérzés, oxigénhiány, tüdőkárosodás) kivédve, a lehető leghamarabb felépülve, a család óvó, szeretetteljes közegében egy teljesen önálló, magáról gondoskodni tudó kisgyermek legyen. Okos, kreatív, a kortársaitól nem vagy nagyon kicsit lemaradva óvodások, kisiskolások, középiskolások ... lehessenek, jó tanulmányi eredménnyel.
Bármit megtehessen, elérhesse amiről álmodik. 
Például egy úszóversenyen a dobogón állhasson, mert semmilyen szervi károsodás nem akadályozza meg ebben.
Vagy az iskolában az évzárón mindenki előtt felolvassák az ő nevét is, és az igazgatónénitől könyvjutalmat vehet át, a kimagasló tanulmányi eredményéért.
Mivel a család egy egység, és ennek az egységnek a része a gyermek, ezért a segítségnyújtásunk a tágabb családnak is sok reményt ad. Van esély arra, hogy nyaralni mehetnek, mert nem az utókezeléssel járó utazásokat, foglalkozásokat kell finanszírozni a családi kasszából.
Az anyuka nyugodtan visszamehet dolgozni, mert nem kell otthon maradni a napi 24 órás felügyelete igénylő kisgyermeke mellett.


Az alapítvány munkájára tehát nagy szükség van.
Ezért vagyunk kitartóak, és rendezzük meg a 3. jótékonysági gyűjtést.
Ha szeretnél támogató lenni, akkor a részleteket ITT elolvashatod.

Ha nem áll módodban részt venni az árverésen, de felhívod mások figyelmét a csatlakozási lehetőségre, azt is nagyon szépen megköszönjük.

Szép napot kívánok mindenkinek!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails