2010. augusztus 20., péntek

Kézműves - ALAPANYAGOK



Az augusztus 19.-25. érvényes LIDL katalógusban láttam pár dolgot amit nagyon ajánlok megvenni.
Az első a színes kartonlap, 25 ív. Én minden évben megveszek egyet belőle és megvan az éves színes papír készletünk. Ebből készítjük a tavaszi, húsvéti, őszi, télapós, karácsonyi dekorációkat és egyéb ötleteket.


Nekünk nagyon bevált az akrilfesték. Ezt most megint nagyon olcsón lehet kapni, 5 tubus 1499Ft. Könnyen felvihető a felületre, nagyon gyorsan szárad, így nem kell órákat vagy napokat várni míg az elkészült játékot a kezükbe vehetik a gyerekek. A díszítés is kevesebb időt vesz igénybe. Ezzel a festékkel színeztük ki a húsvéti tojásokat, amiket pár perc múlva már a helyükre is tehettünk. A várat is a fiúkkal készítettük, cserépből.




Amit még ajánlok, én is most fogom megvenni az a pirográf. Rengeteg ötletem van, hogy mire fogom használni. Pl.: a fűszernövénykertemben kis fatáblákra felírom a növények nevét és egy pálcára rögzítve mindegyik mellé odatűzöm a saját tábláját. A fiúk szobájtójára szintén egy falapra felkerül a nevük és az ovis jelük. Végül a betűket az akrillfestékkel kiszínezik majd ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails