2012. november 15., csütörtök

Mákos cseresznyés piskóta


 Mákos cseresznyés piskóta
Hozzávalók:
25 dkg liszt
10 dkg cukor
2,5 dl növényi tej
1/2 citrom reszelt héja, leve
1/2 teáskanál szódabikarbóna
6 evőkanál olaj
3 evőkanál mák, ledarálva
1 üveg cseresznye befőtt

A tészta hozzávalóit a mákkal együtt összekeverem.
Kivajazott és kilisztezett vagy zsírpapírral bélelt tepsibe tettem. Majd a kimagozott, kevés lisztben megforgatott cseresznyéket ráhelyeztem a tészta tetejére.


Előmelegített sütőben 180 fokon, 30-40 percig kell sütni.
Ha valakinek hamarabb elkezdene pirulni a teteje, fedje le alufóliával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails