2013. június 3., hétfő

Tejszínes - gyömbéres tengeri hal - gyors ebéd, könnyű vacsora


 Tejszínes - gyömbéres - zöldséges tengeri hal
Hozzávalók:
50 dkg pengasius filé
2 dl zabtejszín
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 szál répa
1 ujjnyi gyömbér
só, vegamix

A hozzávalókat egy kiolajozott jénai tálba rétegeztem.
Lefedtem alufóliával, és 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöttem.


Előkészületekkel együtt 40-45 perc alatt elkészíthető. :)
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon szeretem olvasni a blogodat, mert mindig valami nagyszerű ötlettel állsz elő, amit rögtön ki kell próbálnom, mint jelen esetben. :-) Az egész családnak nagyon ízlett, köszönöm a receptet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! :)
      Jó volt olvasni a soraidat, köszönöm a visszajelzést.
      További jó olvasgatást, főzőcskézést, sütögetést! :)

      Törlés

Related Posts with Thumbnails