Hozzávalók:
10 dkg tofu
10 dkg kolbász
2 evőkanál zabtejszín
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanál olaj
1/2 csokor petrezselyem
A hagymát apróra vágtam és olajon üvegesre pirítottam. Rádobtam a kockára darabolt tofut, pár percig pároltam, majd hozzáadtam a zabtejszínt. Amikor felforrt, átszedtem egy magasabb falú tálba és botmixerrel összepürésítettem.
A kolbászt kis darabokra szeltem, a lábosban addig pirítottam, míg kisült a zsírja, ekkor hozzáadtam a tofukrémet és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Párszor kevertem rajta és kész. Csak a legvégén sóztam meg, mert a só mennyisége attól függ, hogy a kolbász mennyire sós.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése